Algemene Voorwaarden ByMau

AFSPRAKEN EN AANBETALINGEN
• ByMau hanteert een aanbetaling;
- PowderBrows nieuwe set aanbetaling € 50,00
- PowderBrows Colour TouchUps < 1jaar / 1-2jaar aanbetaling € 25,00
- PowderBrows Colour TouchUps > 2 jaar / > 3 jaar aanbetaling € 50,00
Dit bedrag wordt verrekend bij de eerste behandeling.
• Afspraken kunnen enkel afgezegd worden 24 uur van te voren. Hierbij heeft de klant het recht zijn/haar afspraak kosteloos te verplaatsen. De aanbetaling wordt dan meegenomen naar de nieuwe afspraak. (zondag wordt niet meegerekend)
• In gevallen van annulering/verplaatsen van afspraken waarbij de afspraak binnen 24 uur plaats vindt wordt de aanbetaling ingehouden en dient de klant voor een nieuwe afspraak wederom een aanbetaling te verrichten.
• annuleringen/wijzigingen kunnen ook met een whatsapp of sms bericht. Alleen bellen zonder gehoor is GEEN geldige annulering.
• In gevallen van overmacht wordt de afspraak kosteloos verschoven. Bij overmacht wordt er gevraagd een document mee te leveren waaruit blijkt dat u inderdaad niet aanwezig kon zijn.
• Indien je te laat komt wegens druk verkeer gelieve het te laten weten op het nummer 06-48168066 met een berichtje. Vanaf 15 minuten is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor je aanbetaling wordt ingehouden.

NABEHANDELING EN TOUCH UPS
• De nabehandeling binnen de 6 à 8 weken is enkel bedoeld voor klanten die maximaal 8 weken geleden een nieuwe behandeling hebben laten uitvoeren door Maureen. Deze is niet meer bij de prijs inbegrepen vanaf 8 weken.
• Bij de gratis nabehandeling is het mogelijk het met één week te verzetten. Bij een langere tijd dan één week annuleer ik de afspraak en kun je een "touch up, 3 maanden" inboeken twv € 59,00

CONTRAINDICATIES
• Zwangerschap; Gefeliciteerd met het goede nieuws! U kunt u afspraak kosteloos verplaatsen, tenzij u binnen de 48 uur belt. Mocht het zo zijn dat u zwanger raakt nadat de eerste behandeling plaats heeft gevonden en de nabehandeling nog plaatst dient te vinden dan wordt deze nabehandeling uitgesteld tot na de bevalling. De nabehandeling wordt daarmee ook omgezet tot een touch up van 1 jaar ( als u binnen 12 maanden na datum van de eerste afspraak uw afspraak inboekt).
• Bent u diabetes patient, dan kunnen wij u enkel behandelen met een doktersverklaring.
• Permanente make-up behandelingen kunnen twee weken voor of twee weken na een Covid-19 vaccin worden toegepast. Het is niet mogelijk om een permanente make-up behandeling voor deze termijn toe te passen bij ons.

VERWACHTINGEN
• Wij staan voor natuurlijke verfraaiing van de schoonheid. Op mijn Instagram vindt u talloze voorbeelden van mijn werk. U ziet mijn stijl en wat je van mij kunt verwachten.
• Intake: Tijdens het voortekenen wordt de vorm bepaald. Let er op dat dit de uitlijnen zijn en het uiteindelijke resultaat fijner en minder hard zal zijn.
• Ik behoud het recht om klanten te weigeren wanneer ik bij de intake realiseer dat ik niet kan bieden wat de klant wilt.
• Pigmenteren: Nadat u akkoord geeft op de vorm start ik met het pigmenteren. Het uiteindelijke resultaat zal pas na de nabehandeling zichtbaar zijn. De kleur en vorm zijn nog niet in hun eindfase.
• Houd rekening mee dat elke huid anders is en daardoor ook elk resultaat
• Eindresultaat. Ik streef naar perfectie. Dit doe ik door alles in millimeters af te tekenen. Omdat bijna geen enkel gezicht symmetrisch is en ons doel is om balans te creëren dient u er rekening mee te houden dan er een millimeter afgeweken kan worden om zo balans in uw gezicht te creëren.

Garantie;

Ik pas dezelfde techniek toe bij al mijn klanten. Soms kan het pigment minder goed worden opgepakt in de huid, dit kan verschillende oorzaken hebben waar ik geen invloed op heb. Ik zal mijn techniek hierop kunnen aanpassen om alsnog het gewenste resultaat te behalen. In bijna alle gevallen lukt dat. In enkele zeldzame gevallen lukt het niet en verliest de huid het pigment gedeeltelijk of volledig. Dit is echter heel zeldzaam.

  • Binnen 6 weken ná de tweede behandeling (touch-up) = kosteloos
  • Na 6 weken vervalt deze dienst. Er zullen dan kosten aan verbonden zijn.

Reden is dat ik geen invloed heb op hoe de huid pigment behoud of hoe er mee wordt omgegaan. Denk aan zon/zonnebank, medicatie, verzorgingscreme's, hormoonhuishouding etc.

Nogmaals, ik beheers een techniek waarbij maximale pigmentopname plaats vindt. In gevallen dat de gehele pigment loslaat, dan wordt 50% van het betaald bedrag terug gestort of in contact aan de klant overhandigt. Dit geldt alleen in gevallen dat het pigment volledig niet pakt.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Contactgegevens

+31 (0) 6 48168066

+31 (0) 6 48168066

info@bymau.nl

Informatie & boeken

Je kunt natuurlijk mailen, bellen of appen, maar je mag ook het onderstaand contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.